Guide

GUIDE, UDSTYR & FORPLEJNING


Vi har stor erfaring med at arrangere mountainbiketure og kan imødekomme de fleste ønsker omkring guide, udstyr og forplejning.Guide

Vores guider er rutinerede mountainbikere både mænd og kvinder. Når du booker en guide, hjælper guiden dig med at indstille sadlen og giver instruktion i brug af gear og bremser. På turen kommer guiden med masser af tips og tricks til, hvordan du lettest kommer op og ned af bakkerne ved hjælp af den rette teknik. Det koster 499,- i timen for en guide.

 

Udstyr

Alle mountainbikes leveres med ekstra slanger, værktøj og pumpe samt pedaler til almindelige sportssko. Andre pedaler kan sættes på ved forudgående aftale. Du kan også leje en cykelhjelm for 25,-


Forplejning

Vi vil gerne sørge for forplejning undervejs. Skal det være kaffe og kage, sandwich og smoothies eller noget helt tredje? Det er selvfølgelig dig der bestemmer menuen!

Fortæl os dine ønsker, så vil vi gøre vores yderste for, at deltagerne på turen sprudler af energi på hele turen!


Pris for guide

Det koster 499,- i timen (2 timer 699,-) for en professionel guide inkl. undervisning. Drejer det sig om mange timer, laver vi gerne et tilbud til dig.TEAMBUILDING, HYGGE ELLER POLTERABEND


Alle der kan cykle, kan komme med i skoven på mountainbike! En mountainbiketur minder lidt om at være på skiferie med en gruppe. De hurtigste og mest erfarne giver den max gas op og ned af bakkerne. Mens nybegynderne tager det stille og roligt. Når skoven byder på et plateau, mødes alle til et lille hvil og en snak om de netop overståede udfordringer.Teambuilding

Du kan bruge en mountainbiketur som en teambuildning event.

Michael (medindehaver af cykel-udlejning.dk) fortæller

"En af vores kunder, aftalte med sit personale, at de skulle mødes ved den lokale svømmehal iført sportstøj og løbesko. De skulle også medbringe en taske med badetøj, håndklæde, toiletsager og almindeligt tøj.

Kl. 15.00 ankom jeg ved svømmehallen med 25 mountainbikes og vores guider Gitte og Michael. Personalet blev ellevilde, da de fandt ud af, at de skulle i skoven på mountainbikes.

Deltagere smed deres tasker ind i bilen og fik udleveret en mountainbike, drikkedunk og cykelhjelm. Cykler og hjelme blev indstillet, og efter en kort instruktion, gik turen mod skoven.

Da gruppen kom tilbage 2 timer senere, var det med røde kinder og store smil. De havde haft en rigtig sjov og hyggelig tur sammen.

Resten af programmet, stod på wellness i svømmehallen og middag på en lækker restaurant."


Polterabend

Lav en sjov aktivitet for bruden eller gommen!

Deltagerne på et polterabend er ofte en broget flok af familie, venner, kolleger og naboer mv. For at ryste folk lidt sammen, kan det være en god idé, at afsætte et par timer til en sjov, hyggelig eller måske udfordrende mountainbiketur.

For at give aktiviteten et ekstra pift, anbefaler vi, at booke en guide.

Guiden kan hjælpe med at indstille cyklerne, give instruktion i brug af gear og bremser samt give tip og tricks på ruten. Guiden kan også inddele deltagerne i hold, efter antal og niveau. På den måde, kommer alle hjem med en positiv oplevelse, der passer til evner og kondition. Hvis i ønsker forplejning undervejs, kan guiden også stå for det.


GUIDE


Udforsk Østjyllands skove med en af vores dygtige mountainbikeguides.  Guiden kan vise jer alle de bedste ruter Østjylland, og kan være behjælpelig med alt lige fra at indstille cyklen, tips til at optimere dine cykelegenskaber og sørge for mad og drikke.


Ture med guide tilbydes til private, firmaer, skoler og hvem der eller kunne tænke sig gode råd og kyndig vejledning omkring mountainbiking.